nedjelja, 17. rujna 2017.

Anastasia Beverly Hills - Modern Renaissance Palette

Bok svima :)

Danas ću pisati o svojoj ljubimici, paleti koja me svaki put oduševi kao da je prvi put.
tntntntnt ( napeta muzika ... ) Modern Renaissance  paleta sjenila od jedne jedine i neponovljive Anastasie. 





Paleta se sastoji od 14 predivnih sjenila, svako teži 0.7g. Pakiranje joj je zaista preslatko, ali i dosta nezgodno. Cijela paleta je obučena u neku baršunastu rozu tkaninu koja se lako zamrlja.  S obzirom da ovu paletu imam otprilike 4 mjeseca moje pakiranje još i dobro izgleda :P Na slikama možete vidjeti mrlje od pudera i ostalog make up-a. Vjerujte mi na riječ kad kažem da je to sitnica, jer zaista čuvam ovu paletu i cijelo vrijeme mi stoji u svojoj kartonskoj kutijici u kojoj je i stigla na moju adresu. Tako da Anastaisa dajem ti veliki plus na izgled palete i veliki minus na praktičnost. Valjda nije sve moglo biti savršeno?

No dobro, prebacimo se mi na sama sjenila. 

Nijanse su inspirirane renesansnom umjetnošću. 

11 sjenila je matt, a 3 metalik finisha. S time se ne bih u potpunosti složila. Po meni samo su 2 nijanse potpunog metalik završetka. 
Vermeer i Primavera, kao što možete vidjeti i na slici.


Ostale nijanse su sve matirane, makar neke ostavljaju dojam satenskog efekta.
Sva su sjenila nevjerojatno dobro pigmentirana, bez ikakve dvojbe mogu reći da joj se ni jedna paleta koja je prošla kroz moju ruku ne može mjeriti po pitanju pigmentacije. Sjenila se lako kupe na kist, a još lakše blendaju. Trebaš biti blesav da se s ovom paletom ne možeš lijepo našminkati. 


( So pretty I wanna cry.)

Postojanost sjenila je također nešto što valja naglasti. Nakon nanošenja na kapak, sjenila ne mrdaju do skidanja šminke. Well done Anastasia. 
Blah, Blah... Vratimo se na nijanse. Da vam riječima ne pokušam objasniti jednostavno ću kopirati opis nijansa od ABH. 

Tempera-Velvety beige
Golden Ochre-Earthy yellow
Vermeer-Iridescent shell with a metallic finish
Buon Fresco-Antique lavender
Antique Bronze-Metallic sable
Love Letter-Raspberry
Cyprus Umber-Dark coffee
Realgar-Brick
Warm Taupe-Earthy gray
Venetian Red-Crimson
Red Ochre-Sienna
Primavera-Shimmery gold dust with a metallic finish
Burnt Orange-Deep orange
Raw Sienna-Neutral amber

Kistić koji se dobije uz paletu je solidan i nije za baciti. 
Jedina mana ove palete je to što se sjenila truse i to jako. Kao što možete vidjeti na svakoj slici, čim se prođe kistićem po njima oni ostavljaju svoju "prašinu" tako da je tokom šminkanja većinom moguć "fall out" .

Međutim, moja oduševljenost ovom paletom je neprolazna i ne mogu joj zamjeriti to što se trusi, kada je tako neizmjerno volim. 

Voljela bi je usporediti s Hudinom paletom. ( Drage prijateljice koje ovo čitate imajte na umu da mi je uskoro rođendan...)

Jedino što za kraj mogu reći je to da mi je ovo omiljena paleta od kad mi je dospjela u ruke i da vrijedi svake lipe. S obzirom da joj je cijena nekih 400,00kn premišljala sam se, a sada bi ih kupila još 10 :D 

A Vi? Sviđa li vam se ova paleta? Jeste li isprobale još što od Anastasie? 

1 komentar: