srijeda, 11. listopada 2017.

WISHLIST

Bok svima! :D


Ovaj post je meni za dušu, otkriti ću vam svoje (ne tako) tajne želje. Odlučila sam se striktno držati svoje wishliste i izbjegavati impulsivnu kupovinu. Što znači da ću radije skupiti novac i naručiti nešto s ove liste nego trčati po drogeriji i vikati "TREBA MI SVE!!!" kako to inače radim... 
Kada vidite da sam krenula popuštati molim vas vežite me lancima, imate moje odobrenje i reći ću mami da ne zove policiju :') 


Većina ovih stvari je masnije cijene nego ja lica, ali sa iskustvom mogu reći da što se kozmetike i provjerenih brendova tiče- uvijek ću radije dati više novaca jer znam da se svaka lipica isplati.Pa....Počnimo sa ne tako skromnom listom. 


1. ANASTASIA BEVERLY HILLS PALETA RUŽEVA


Ovu prekrasnoću sam imala prilike isprobati u par navrata. Imam divnu prijateljicu koja je vizažistica i posjeduje ovu ljepotu. Ruževe sam nosila van i nisu mrdali s mjesta. Danas sam je imala prilike i sama nanositi na usne i mogu reći da je fascinantno koliko malo proizvoda treba i koliko je savršeno. Bezbroj kombinacija i igra s bojama.

Želim.Želim.Želim.

2. Benefit cosmetics- Hoola bronzer

Vjerujem da su svi koji su barem malo upućeni u make up svijet čuli za ovaj proizvod. Što reći? Još uvijek nije dospio u moje ruke, ali nadam se da uskoro hoće ( fingers crossed ).


3. Colourpop - I Think I Love You paleta sjenila 


Sjenila nikad dosta - Stara grčka poslovica?! 

Od trena kad sam vidjela da su izbacili ovu paletu sam znala da je ozbiljno jako želim.

Ako se pitate zašto, samo pogledajte swatcheve na slici gore. I THINK I LOVE THIS PALETTE.


4. TheBalm tuš za oči


Već i ptičice na grani znaju koliko volim tuševe za oči. TheBalm me nikada nije razočarao pa bi stvarno voljela da mi ovaj tuš uskoro "padne" u ruke. 5. ABH pomada za obrve

Proizvod koji je toliko poznat u svijetu da iako ga možda ne želiš i dalje ga želiš, a svaka cura voli lijepo uređene obrve. Ovom proizvodu jednostavno ne mogu proturječiti ni u jednom segmentu. 

6. HUDA paleta highlightera


Ne sumnjam u kvalitetu ove palete. Obožavam highlightere i po meni ih nikada nije dosta. Nek se sjaji! Kad je bal nek' je bal!! 


I to je to. Još samo preostaje veliko šparanje i prodaja organa. Razmišljam i da počnem igrati loto. Nikada se ne zna :')


Jeste li probale koji od ovih proizvoda? I što se nalazi na vašoj wishlisti? 

Do čitanja :*

Nema komentara:

Objavi komentar