petak, 17. studenoga 2017.

THE BALM

Bok svima :D

Danas vam pišem o The Balmu, mom najdražem brendu nad koji slinim gotovo svaki dan. I love you The Balm <3 

Ima svega po malo, malo novih stvari, malo onih kojima sam već dotakla i pan. Već 2 godine svoj novac ulažem najradije u njihove proizvode i već sam magistrirala što se njih tiče. 
No, da ne duljim ...


( 5 apsolutno divnih stvarčica)



Nedavno sam kupila Bahama mama bronzer i Mary- Lou highlighter 

Kad me blogokolegica Anita pitala kakav mi je bronzer rekla sam joj da mi je ŽIVOTAN! U smislu da mi život od trenutka kad sam ga probala ovisi o njemu. Odlično pigmentiran, mekan i dugotrajan. Ne ostavlja mrlje koje neki bronzeri ostavljaju pa daju dojam kao da sam se zaprljala čokoladom...
Vrijedan svake lipe ukratko! 

 ( Pokušajte zanemariti to da sam jedan prst povukla po Mary )

A sad malo o Mary- Lou o kojoj nema smisla puno pisati jer je pohvaljena na svakom blogu. 


Da moram izabrati jedan highlighter koji ću koristiti do kraja života to bi bila Mary! Možda... Zato jer su nedavno izbacili i Bonnie- Lou, koju još nisam probala pa možda baš ona bude odabrana kao najdraža na svijetu.  Moja uzrečica kada su highlighteri u pitanju je : " Kad je bal, nek je bal." Samo nek se blješči! A ova pigmentiranost i mekoća su bal u jednom potezu kista :)

 Naravno da sam prije slikanja morala zagrebati noktom ...



Sad malo o izmrcvarenim  proizvodima :') 


houndstooth  rumenilo koje je nemoguće potrošiti i to vas pomalo naživcira jer nemate opravdani razlog za potegnuti prema novom...

Ista priča, savršeno pigmentirano, ne trusi se, potrebna je jako malo doza na kistu jer u protivnom možete izgledati kao da ste cijeli dan hodali po oštroj zimi :') Lako se blenda i super je što se stvarno ravnomjerno nanosi.  Što se tiče izdržljivosti u prosjeku savršeno izgleda nekih 8, 8 i pol sati. 

 Moj je masakriran 100/100 ...


Sljedeći proizvod je u potpunosti potrošen i još mu nisam našla dostojnu zamjenu.

Transparenti puder, najdraži puder u kamenu ikad. Nema nikakvu boju što znači da odgovara svima.
Ne uvlači se u bore, savršeno kontrolira sjaj i ima prekrasan finish s kojim ne izgledate kao napudrana lutka. Također odlično setira korektor.

 Jedini puder takve vrste koji sam potrošila do kraja iz razloga što kada sam ga probala sve ostale pudere sam stavila na stranu i koristila samo ovaj. 



Cheater maskara kojoj je jedina zamjerka što se pakiranje lako oguli pa izgleda ovako. Daje odličan volumen trepavicama, ne lijepi ih, a produžuje ih i dugo traje. Moja je pri kraju i definitivno planiram ponoviti kupnju. 



I to je to za danas. Što je pisac htio reći? To će te valjda i sami zaključiti. 
Ostajem vjerna the Balmu i ne mogu dočekati da Bonni-Lou stigne u Hrvatsku. 
Strpljiv-spašen. 

Do čitanja :*

2 komentara:

  1. theBalm Bahamama i sexymama sam isprobala prvi puta prije mjesec dana i odmah ostala oduševljena. Što se tiće theBalma posjedujem još i njihov primer koji mi je za sada odličan i mini pakiranje Mery Lou koje mi je stigo u Tester boxu. I ja se veselim dolasku Bonni-Lou kod nas jer mislim da bi mi možda bolje pristajao. Svakako bih željela isprobati i njihovu maskaru. Sva sreca stigli su nedavno u Bipu u mojoj blizini pa cu proizvode moci uhvatiti i na nekoj akciji.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je već dugo želja njihov primer. Svaki put ga gledam krajickom oka, ali dzep neda da posegnem za njim. 😂

    OdgovoriIzbriši