subota, 7. listopada 2017.

Huda Beauty - mini liquid matte lipstick


Bok svima! :D

Dobrodošli u novi post. Nakon što me doma dočekao očekivani paketić jedva sam čekala da isprobam pa vam javim dojmove.

Narudžba je bila s Cult Beautya, UK web shopa, preko kojega uvijek naručujem kozmetiku koja nije dostupna u Hrvatskoj iz razloga što nema straha od carine :)

Huda Beauty Desert dusk paletu sjenila još uvijek isprobavam jer želim saznati svaki detaljčić pa je temeljno recenzirati, do tada ću se zadovoljiti ovim slatkim ruževima, a nadam se i vi.


Huda je svoje mini ruževe izbacila u par izdanja. Red, brown, pink i nude edition. Ja sam odabrala red edition jer sam uvijek bila djevojka od jarkih boja! I nisam se razočarala.

Cijena ovih ruževa je skoro 300,00kn. Što je zaista puno, ali srce želi što srce želi... 
(Mislim da ću uskoro stvarno morati prodati bubreg...)

Pakiranje sadrži 4 mini ruža od 1.9ml. Ruževi su mali, ali meni to ne predstavlja problem jer bar znam da ću  svaki potrošiti do kraja, što mi se sa velikim pakiranjima rijetko dešava pa 80% završi u smeću.

Prvo što sam primijetila nakon otvaranja prvog ruža je MIRIS. Nisam još doživjela da ruževi imaju ovako savršen miris. Nosila bi ga kao parfem- I swear! Slatkasti miris, ali se gubi kratko nakon nanošenja na usne :(

Ružeki stižu u ovakvom pakiranju, sa stražnje strane su prikazane nijanse.

Formula im je savršena, jako lagana, ali i izrazito pigmentirana. Osjeća se kao neka vodenasta tekstura.  Lako se nanosi i lagan je na usnama. Dovoljan je tanak sloj za savršen izgled i boju. Meni osobno su ovo prvi ruževi s ovako savršenom teksturom. 10/10 great job Huda. Također ne isušuje usne i ne treba nikakav balzam ispod.


Izdržljivost im je odlična! Stoje savršeno na usnama unatoč jelu i piću. Iako, nakon nekog masnog jela treba malo popraviti sredinu, ali samo sredinu! 

Bacimo se sada na nijanse! 

Heartbreaker

Žarko crvena nijansa, nakon sušenja je 100% matirana. Pigmentaciju ne želim ni spominjati jer je ona na svakom ružu i više nego savršena. (Nažalost zbog svjetlosti se ne vidi žarkost nijanse)Material Girl

Tamno ljubičasta nijansa, također u potpunosti matirana.( Must love it.)


Showgirl

Meni osobno najdraža nijansa! Odgovara svim tonovima kože. Suši se u matt, ali na kraju daje metallic odsjaj. 


S obzirom da mi je ovo jedini ruž s metallic finishom jednostavno sam oduševljenja! 

Famous

Nijansa je tamno/trulo crvena s laganim podtonom tamno ljubičaste.

Iako je cijena ruževa 300,00kn ne žalim ni jedne lipe, mislim da su stvarno vrijedni tih novaca. Sljedeće sam zapikirala brown edition, ali to će morati još pričekati.

I to je to za danas, nadam se da sam vam uspjela prenijeti svoju oduševljenost.

Do čitanja :*

Nema komentara:

Objavi komentar